vraag een dakinspectie aan!

projecten

alle projecten

contactgegevens

Weerts van der Zanden Dakwerken
Twistweg 20
5816 AE  Vredepeel

Telefoonnummer0493 - 844 941
Emailadresinfo@weertsvdzanden.nl

Dakinspectie

Als u schade aan uw dak heeft ontdekt, zoals lekkages of andere schade, kunt u door ons een inspectie uit laten voeren. Wij zijn voor stormschade of schade door hevige buien zelfs 24/7 beschikbaar via onze contactgegevens!

Bent u er toch niet helemaal zeker van of uw dak schade heeft, of waar de schade in uw dak zit, kunt u altijd een afspraak maken voor een inspectie. Als u wél weet waar de schade zit, maar niet zeker weet wat u er tegen kan doen, kunt u natuurlijk ook gewoon een afspraak inplannen.

Dakonderhoud

Het onderhouden van een dak is belangrijk om schade, en hiermee onnodige kosten, te voorkomen. Een dak kan gaan lekken, terwijl het binnen niet lekt. Hierdoor kan het zijn dat lekken pas veel te laat worden ontdekt, waardoor de schade al gedaan is. Goed onderhoud van het dak gaat dit tegen.

Heeft u geconstateerd dat uw nokvorsten beschadigd of verschoven zijn? Dan zijn wij in staat om nokvorstenrenovaties uit te voeren. Zo kunnen wij specie verwijderen terwijl we de rest van het dak met rust kunnen laten, om daarna de ruiterrol & nokvorsten terug monteren.

Ook hebben wij alle kennis en apparatuur in huis om uw dak te reinigen.

Bovendien is uw schoorsteen een belangrijk onderdeel van uw dak. Omdat Nederland een nogal sterk wisselend klimaat heeft en de schoorsteen hoog boven op het dak te maken krijgt met alle elementen van de natuur, kan het voorkomen dat uw schoorsteen onder deze invloeden gebreken gaat vertonen. Deze gebreken kunnen leiden tot lekkages. Wij kunnen alle werkzaamheden verrichten ter behoefte van uw schoorsteen, zoals:

Gratis dakinspectie?

Wij kunnen u voorzien van een gratis dakinspectie als u dat wenst. Als u twijfelt over de conditie van uw dak, laat ons het dan weten dan zullen wij het bekijken en u er een eerlijk advies over geven.

aanvragen