Dak

Pannendaken

Zinkwerk

Zinkwerk

Dakisolatie

Dakramen & Dakkapellen

Inspectie & Onderhoud

Inspectie en onderhoud

Platte daken

Licht via het dak

Dakramen en lichtkoepels

Net als een dakkapel zorgt een dakraam voor een geweldige lichtinval. Wij verwerken veelal de Velux dakramen. Deze fabrikant heeft een grote keuze aan verschillende soorten dakramen en afmetingen.

Net als een dakkapel zorgt een dakraam voor een geweldige lichtinval. Wij verwerken veelal de Velux dakramen. Deze fabrikant heeft een grote keuze aan verschillende soorten dakramen en afmetingen.

Net als een dakkapel zorgt een dakraam voor een geweldige lichtinval. Wij verwerken veelal de Velux dakramen.

Voor bijna iedereen klinkt Velux bekend in de oren en dat is een goed teken. Velux staat bekend om zijn goede isolatie, fijne bediening en vele mogelijkheden. De dakramen van Velux zijn in veel afmetingen verkrijgbaar: van 70x50cm tot 78x155cm. Is dat nog niet voldoende, dan plaatsen we er gerust meerdere naast elkaar.

Nachtverduistering, zonsverduistering, vliegengordijnen en zelfs rolluiken

Één van de onderscheidende waardes van Velux is hun productgamma aan accessoires. Voor nachtverduistering zijn er veel rolgordijnen verkrijgbaar, die voor iedereen zelf eenvoudig te monteren zijn. Heb je liever dat wij dit meeleveren? Natuurlijk ook geen probleem. Bij het aftimmeren nemen we dit mee.

Zonsverduistering en toch luchten

De zonneschermen van Velux worden aan de buitenzijde gemonteerd. Hierdoor vallen ze volledig in het frame én kun je het dakraam openen, terwijl je de hitte van de zon buiten houdt.

Extra licht in je platdak?

Naast dakramen installeren we ook lichtoplossingen voor platte daken: Lichtkoepels! Dankzij de reflectie in lichtkoepels haal je met een kleinere diameter net zoveel licht binnen als een traditionele lichtstraat.

Maak van een bergzolder een volwaardige, lichte ruimte. Ideaal als extra slaapkamer of werkkamer

Er zijn maar weinig dingen die een huis zo ingrijpend kunnen veranderen als een dakkapel. Een donkere en kille ruimte kan veranderen is één van de fijnste ruimtes van een huis. Een dakkapel is relatief snel geplaatst en is bovendien betaalbaar. Kom je ruimte te kort en denk je aan verhuizen? Denk dan eerst aan de plaatsing van een dakkapel.

Prefab dakkapel: Een goede voorbereiding

Nadat we samen met jullie de wensen hebben doorgenomen en de schetsen zijn gemaakt, kan het vakwerk beginnen. Het fabriceren van de dakkapel(len) kan grotendeels prefab gebeuren. Dat houdt  in dat we zoveel mogelijk van de werkzaamheden in onze werkplaats uitvoeren. Hierbij kunnen we ook bij slechter weer goed vooruit en zitten jullie zo kort mogelijk met een gat in het dak. Het plaatsen van een enkele dakkapel is vaak al binnen een dag klaar.

Aftimmerwerk

Na de plaatsing van een dakkapel is onze hoogste prioriteit om alles weer wind- en waterdicht te krijgen. Nadat de buitenzijde weer verzorgd oogt gaan we aan de binnenzijde aan de slag. Hier zorgen we voor een nette aansluiting op de bestaande dakplaten. Zodra wij vertrekken is alleen het schilderwerk nog aan de beurt, maar kan het genieten van extra licht, ruimte en uitzicht beginnen!