Neem contact met ons op!

projecten

alle projecten

contactgegevens

Weerts van der Zanden Montage
Twistweg 20
5816 AE  Vredepeel

Telefoonnummer0493 - 844 941
Emailadresmontage@weertsvdzanden.nl

WANDBEPLATING

De juiste gevel is een visitekaartje. Het geeft uw pand uitstraling. Maar naast een goede opbouw kan de juiste wandbeplating ook energiebesparend of brandwerend zijn waardoor uw pand veiliger wordt!

Wij verzorgen o.a. de montage van:


SANDWICHPANELEN

Een geïsoleerde wand kan gerealiseerd worden d.m.v. sandwichpanelen. Sandwichpanelen zijn opgebouwd uit twee geprofileerde staalplaten met daartussen een verlijmde isolatielaag van PUR, PIR of steenwol. Sandwichpanelen met een tussenlaag van steenwol zijn tevens brandwerend.

Door het lichte gewicht van de panelen zijn deze snel te monteren. Sandwichpanelen worden dwarsdoor of van buitenaf onzichtbaar bevestigd.

Sandwichpanelen zijn leverbaar in diverse profielen, diktes, kleuren en coatings.


STALEN WANDPLATEN

Enkelwandige stalen wandplaten worden in de volksmond ook wel damwandplaten genoemd. Deze wandplaten kunnen zowel horizontaal als verticaal gemonteerd worden en zijn in meerdere kleuren en coatings verkrijgbaar. Stalen wandplaten zijn zowel ongeïsoleerd als geïsoleerd verkrijgbaar.


RABATDELEN STAAL

Stalen Rabatdelen, ook wel potdekselprofiel genoemd, worden al jarenlang toegepast als gevelbekleding. Het grote voordeel van stalen rabatdelen is dat deze jarenlang onderhoudsvrij zijn. Dit door het toepassen van hoogwaardige coating. Stalen rabatdelen zijn in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en natuurlijk de kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.