Neem contact met ons op!

projecten

alle projecten

contactgegevens

Weerts van der Zanden Montage
Twistweg 20
5816 AE  Vredepeel

Telefoonnummer0493 - 844 941
Emailadresmontage@weertsvdzanden.nl

VAN A TOT Z

Inventarisatie / sloopmelding

Een asbestinventarisatierapport is verplicht bij een sloop of renovatie van een gebouw dat asbest bevat. Wij sturen een gecertificeerde partner bij u langs om dit te inventariseren en een rapport op te stellen. Uiteraard voldoen onze partners aan de eisen die beschreven zijn in het SC-540 document.

In het asbestinventarisatierapport wordt beschreven welke asbesthoudende materialen er zijn gevonden. Ook wordt er een risicobeoordeling gemaakt ten behoeve van de asbestsanering.

Wanneer u asbest gaat verwijderen, is het verplicht om een sloopmelding te doen bij uw gemeente. Dit moet ca. 4 weken voor start van de werkzaamheden ingediend / geaccepteerd zijn.


Saneren en afvoeren

Het verwijderen van asbest is een secuur klusje. Er zijn veel regels en procedures waaraan voldaan moet worden. Het is dus belangrijk dat dit met de juiste methoden en gereedschappen gedaan wordt. Het asbest dat verwijderd is wordt afgevoerd en er wordt een laatste test gedaan om te zien of alles succesvol is weggehaald. Dit wordt ook wel de vrijgave genoemd.


Nieuw dak

Nadat de locatie is vrijgegeven, kan het nieuwe dak gemonteerd worden. Vezelcement golfplaten, geïsoleerde sandwichpanelen, enkelstalen dakbeplating, panprofiel dakplaten, er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Naast de keuze van de beplating, kijken we ook met u mee of er eventuele aanpassingen / vernieuwingen nodig zijn aan de bestaande dakconstructie. Mocht dit het geval zijn, kan Weerts van der Zanden Montage dit ook meteen voor u realiseren. Doordat we de sanering en de montage van het nieuwe dak snel op elkaar door laten lopen, kunnen we uw stal of schuur vaak binnen enkele dagen van een geheel nieuw dak voorzien!


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en natuurlijk de kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.